SCHMEETS media webring blog

SCHMEETS media webring blog

Amusement puur

Alle leuke dingen in een blogje.

Ontslagen omdat je te MOOI bent .....

NEWSPosted by http://www.brisk-band.eu Sun, June 13, 2010 20:38:10
Citibank-bankier ontslagen omdat ze te mooi is

Debralee Lorenzana werd de laan uitgestuurd bij Citibank, naar eigen zeggen omdat ze te mooi is. Collega's zouden zich niet hebben kunnen inhouden als zij in de buurt was. Oordeel zelf.'Te sexy'
Een opmerkelijke rechtszaak in Amerika; een vrouw klaagt daar haar oude werkgever aan. Die zou haar ontslagen hebben omdat ze te sexy is. Volgens de bankmedewerkster is ze aan de kant gezet omdat haar mannelijke collega's zich niet konden inhouden als zij in de buurt was.

Kleding-regels
Debralee Lorenzana zegt dat haar bazen kritiek hadden op haar sexy uiterlijk en kleding. De manager van een Citibank-filiaal zou haar daarom hebben ontslagen. Debrahlee droeg volgens haarzelf beschaafde kleding, maar haar baas zou haar verteld hebben dat ze niet voldeed aan de kleding-regels.

Nieuwe baan
De bank wil niet zeggen of het ontslag inderdaad iets te maken heeft met Debralee's uiterlijk. Zij hoopt geld te verdienen aan haar rechtzaak en zegt dat ze helemaal niet zo mooi is. Tegenstanders zegen dat ze een bimbo is die naar geld hengelt en wijzen op haar medewerking aan een tv-show over plastische chirurgie. Hoe het ook zij, Debralee heeft inmiddels wel een nieuwe baan en daarbij draagt ze dezelfde kleding als bij Citibank.

bron @ RTLZ.nl

  • Comments(0)//mediablog.schmeets.nl/#post133